Walden Farms producten

Salade dressings

  WaldenFarmsIMG

Sauzen, saladedressings en coffee creamers zonder calorieën ? DAT KAN NIET !

Althans, dat is wat mijn eerste reactie was… 🙂

Ik kwam dit merk tegen bij 1 van mijn zovele online bestellingen bij de Body & Fit Shop.  Nieuwsgierig als ik ben naar nieuwe gezonde producten las ik de verdere informatie. Groot was mijn verbazing toen ik 0 kcal, 0% vetten en 0% koolhydraten zag staan. Dit is toch onmogelijk ?

Dus ik nam de proef op de som en bestelde 2 producten :

1) Caramel Syrup

waldenfarmscaramelsyrup11182014093530168

Een heerlijke romige siroop die ook echt naar karamel smaakt, want let’s face it zonder calorieën zijn de smaakverwachtingen ook niet al te hoog 🙂

 

04964%20Walden%20Farms%20-%20Caramel%20syrup-1

 

Ik heb er een heerlijke caramel macchiato mee gemaakt en verder gebruik ik de siroop op mijn proteïne pannenkoeken (deze combinatie is ronduit heavenly!).

 

2) Salade Dressing Bacon Ranch

saladedressing-orgineel

Ik eet 2 à 3 keer in de week een slaatje. Zonder dressing is dit een beetje droog soms, maar normale dressing bevat dan weer te veel vetten en calorieën. Daarom had ik al soelaas gevonden in yoghurtdressing. De smaak is hiervan is niet slecht, ook niet echt goed. Vanaf nu is dat verleden tijd !

Voor mij persoonlijk is dit mijn nieuwe holy grail ! Dressing mét smaak zonder schuldgevoel ! De Bacon Ranch is een echte aanrader, maar ik kan niet wachten om andere smaken uit te testen.

 

Salade dressings
 

Verder heeft Walden Farms nog interessante producten in hun gamma zoals gezonde mayonaise en chocopasta. Ideaal dus voor mensen die niet willen toegeven op smaak, maar wel gezonder en bewuster willen omgaan met hun voeding. Ik ben alvast fan !

 

– Heb jij al een product van Walden Farms getest ? –

Please follow and like us:

You may also like

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *